over

Ontstressen tegen stress en burn-out

Stresscounceling, stresstherapie, stresstraining, etc. Talloze training waar je naartoe kunt als stress al hard is toegeslagen in een burn-out! Waarom niet eerst kiezen voor ontstressen, waarom wordt ontspanning of rust, of zoals de boedhisten dat zo mooi noemen: “Een gat in de dag” (zij hebben er zeven per dag!) niet in onze agenda’s gepland.

Rust blijft met een beetje geluk over als we de hele week hebben volgepland. Draai het om! begin met het plannen van de rustmomenten, vind hier een structuur in, en ga dan de week verder inplannen. Onderstaande cursus is een échte aanrader ALS JE NU DIRECT AL AAN DE SLAG WILT!

————————————-

Ontstresscoach

Mijn naam is Francisco Navarro en schrijf de blog’s op deze website. Doel is om niet bezoekers op de website te helpen hoe ze van hun stress afkomen, maar juist hoe kun je ontstressen om bijvoorbeeld een burn-out te voorkomen. Ontstresscoaching noem ik het 🙂

In mijn dagelijks leven werk ik in het onderwijs en ben onderwijskundig adviseur. Mijn focus ligt voornamelijk op gezondheid bij de jongeren, maar zeker ook bij volwassenen. Ik ben op de hoogte van alle laatste onderzoeken als het gaat om hoe het brein informatie verwerkt, maar vooral ook hoe niet door chronisch slaaptekort bijvoorbeeld.

Ontsress door informatie die jouw leven verandert!

Op deze website deel ik via wekelijkse blog’s informatie, tips, oefeningen, etc. om te ontstressen en uit de gevarenzone van stress en slaapproblemen te blijven. Slaaptekort is een belangrijke oorzaak van een hoog stressniveau. Je kunt dan ook ontstressen niet los zien van een goede slaaphygiëne, maak een goeie start en kijk hieronder.

————————–

Zie deze omgeving als een kennisbank van info uit alle boeken en onderzoeken die ik maar tegenkom. Soms noem ik een bewust onderzoek dat aanleiding gaf voor een blog, maar zal jullie niet vermoeien met deze balast. Natuurlijk ben je vrij mij altijd te benaderen indien je meer achtergrond wenst. Maar lees vooral lekker mee en check ontstresssuccessen van andere bezoekers op de site in het ‘Succesforum’.

Veel plezier toegewenst met een nieuwe start, er is vast een blog die daaraan bij gaat dragen! Op naar het eerste succes…

WIl jij weer controlle over jouw leven? Start dan nu met ontstressen!
Start nu met ontstressen, je bent het waard!